Eljour – Elektriker akut

Vi hjälper dig med

ELJOUR DYGNET RUNT

Ring oss på

08-410 90 692

Vår egen eljour är till för att vara snabba och flexibla i stunder då det är akut. Vi är därför alltid på plats inom en timme! ELjouren kan ni använda för alla akuta EL-problem och vi arbetar över hela Stockholm, inklusive Solna och Lidingö. Vår eljour är också tillgänglig dygnet runt och alla dagar i veckan.

Genom vår eljour kan vi komplettera våra andra tjänster inom EL och Entreprenad. Våra duktiga montörer bemöter er alltid på ett trevligt sätt och jobbar alltid för att olyckan ska orsaka så lite problem som möjligt i er vardag. Det innebär att vi håller ordning och redan och sköter arbetet på ett städat sätt. Med vår eljour kommer alla EL-problem vara åtgärdade snabbt och utan övrig inverkan på ert hem.

Anders Nordvall och Tomas Nyman har över 15 år i yrket med ett gott renommé. De jobbar med kvalitet i fokus och för goda kundrelationer.

Problem som vi hjälper er med är bland annat: Strömlösa fastigheter, jordfel, elpannor, säkringselement, ventilation, fläktsystem mm. Har ni problem med värmesystemet kan vi också hjälpa er med detta. Kort och gått hjälper eljouren er med allt som er elektriker finns tills hands för men dygnet runt.

Är ni i behov av en elektriker men att det inte är så akut så kan vi alltid planera in det till vanliga tider. Våra svenska elektriker kan ger er alltid det lilla extra.