Rörjour

Vi hjälper dig med

RÖRJOUR DYGNET RUNT

Ring oss på

08-390 692

Vår egen rörjour är till för att vara snabba och flexibla i stunder då det är akut. Vi är därför alltid på plats inom en timme! Rörjouren kan ni använda för alla akuta VVS-problem och vi arbetar över hela Stockholm, med spets i Bromma, Täby, Nacka, Sollentuna, Solna och Lidingö. Vår rörjour är också tillgänglig dygnet runt och alla dagar i veckan.

Läs mer om oss i denna artikel i Enterprise Magazine: Rör-jour dygnet runt & VVS-tjänster i Stor-Stockholm

Genom vår rörjour kan vi komplettera våra andra tjänster inom VVS och Entreprenad. Våra duktiga montörer bemöter er alltid på ett trevligt sätt och jobbar alltid för att olyckan ska orsaka så lite problem som möjligt i er vardag. Det innebär att vi håller ordning och redan och sköter arbetet på ett städat sätt. Med vår rörjour kommer alla VVS-problem vara åtgärdade snabbt och utan övrig inverkan på ert hem.

Anders Nordvall och Tomas Nyman har över 15 år i yrket med ett gott renommé. De jobbar med kvalitet i fokus och för goda kundrelationer.

Problem som vi hjälper er med är bland annat: läckage i badrummet, stopp i avloppet, rinnande rör, stopp i toaletten mm. Har ni problem med värmesystemet kan vi också hjälpa er med detta. Kort och gott hjälper rörjouren er med allt som er rörmokare finns tills hands för men dygnet runt.

Är ni i behov av en rörmokare men att det inte är så akut så kan vi alltid planera in det till vanliga tider. Våra svenska montörer kan ger er alltid det lilla extra.